Vacature Autogek

Die je elk onderhoud toevertrouwt

Auto Service Hardenberg, dé specialist in Volvo maar gastvrij voor ieder ander merk, is op zoek naar een enthousiaste automonteur! Ben jij dat?

Wat ga je doen

Als autotechnicus kom je te werken in onze ruime werkplaats. Om onze fijne en trouwe klantenkring van de beste service te voorzien krijg jij de beschikking over een eigen werkplek, veel werkruimte en een goed uitgeruste nieuwe kar met gereedschap. Zo voel jij je ook als een vis in het water en heb je alle middelen om te doen waar jij goed in bent. Je voert zelfstandig reparaties en onderhoud uit aan de auto’s. Jij hebt dus in ieder geval een diploma in de autotechniek.

Betrouwbaarheid staat samen met service verlenen voorop. Vervang je in overleg met de klant bijvoorbeeld een onderdeel dan bewaren we het oude alsnog zodat je aan het eind ook kunt laten zien wat je allemaal gedaan hebt. Heb je een Volvo hart dan is dat mooi meegenomen. 80% van de voertuigen die we in onderhoud hebben is Volvo. We hebben alle knowhow in huis voor de Volvo rijder.

Over Auto Service Hardenberg

We hebben twee vestigingen bestaande uit een werkplaats en een grote showroom van wel 1600m2. Met elkaar dragen wij zorg voor de verkoop, het onderhoud en de reparatie van elk type auto. We zorgen dat we onze kennis up to date houden door een breed aanbod aan trainingen. Op die manier leveren we met elkaar de beste kwaliteit aan onze klant en onszelf. Past dit bij jou?

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Graag ontvangen wij ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Stuur dit naar Judith Schutte – Schröer verkoop@autoservicehardenberg.nl, bellen mag ook, tel: 0523-769064.

Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.