Accessoires

Volvo Accessoires – Maak uw Volvo speciaal met mooie, praktische en leuke accessoires. Bij Auto Service Hardenberg vindt u een groot assortiment originele Volvo accessoires. Van een afneembare trekhaak tot een ruime dakkoffer voor wat extra bagage, bij ons slaagt u altijd!

Vakantie plannen? Kies voor originele dakdragers

Wij hebben voor ieder model Volvo dakdragers beschikbaar, in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Kies voor een originele dakkoffer, of u nu een dakkoffer zoekt voor het vervoeren van wat extra bagage of u heeft meer ruimte nodig wanneer u bijvoorbeeld op (wintersport)vakantie gaat, bij Auto Service Hardenberg vindt u de juiste dakkoffer voor een aantrekkelijke prijs.

Originele dakdragers

De orginele dakdragers van Volvo worden in twee soorten geleverd. U kunt kiezen voor een dakdrager die dwars op het dak (direct op het voertuig) wordt gemonteerd (dit is de meest verkochte versie). Daarnaast leveren wij dakdragers die geschikt zijn voor Volvo modellen die zijn uitgerust met lastdragers (dakrail). Volvo dakdragers zijn geschikt voor alle dak-producten (bv. fietsen, skihouders, dakkoffers).

Heeft u voor een kortere periode belang bij een accessoires? Dit is geen punt! Bij Auto Service Hardenberg bieden wij u ook de mogelijkheid om diverse accessoires te huren. Wat kunnen wij u o.a. leveren:

  • Sneeuwkettingen*
  • Lastdragers*
  • Ski- bagagebox*

Bent u geïnteresseerd om één of meerdere van bovengenoemde accessoires te huren? Dan raden wij u aan dit ruim van te voren te reserveren!

Neem contact op!

Bel 0523 26 41 00

 * Zolang de voorraad strekt!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.