Pechonderwegservice.nl : Uw hulp bij pech onderweg!

Auto Service Hardenberg zorgt ervoor dat u mobiel bent én blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. Met de goede en complete pechhulp van Pechonderwegservice.nl, staat u nooit in de kou bij onverhoopte pech.

Bij ons bedrijf kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! Ook uw caravan en/of aanhanger vallen standaard onder de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl. Ongeacht wie er in het voertuig rijdt!

24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier, bij ons uitgevoerd, auto onderhoud.

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen. Bespaar eenvoudig tientallen euro’s ten opzichte van bijvoorbeeld de ANWB. Uitgevoerd auto onderhoud verklaart de lage pas prijs van Pechonderwegservice.nl.

De voordelen nog even op een rijtje:

 • 24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats

  Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!

 • 24/7 pechhulp in Nederland

  Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan verzorgt Pechonderwegservice.nl vervangend vervoer. Pechonderwegservice.nl zorgt er dan ook voor dat uw auto de volgende werkdag naar onze vestiging wordt gebracht. (Tenzij u een ander autobedrijf aangeeft, bijvoorbeeld omdat u niet in de buurt van ons bedrijf woonachtig bent).

 • 24/7 pechhulp in Europa

  Pechonderwegservice.nl zorgt voor goede pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl helpt u ook in het buitenland zo snel mogelijk weer op weg. Wanneer het tegenzit bieden zij eventuele hotelovernachting(en) én vervangend vervoer. Bij grotere reparaties die langer gaan duren dan 2 werkdagen zorgen zij voor terugbreng service van uw voertuig naar onze vestiging!

 • Caravan en aanhanger pechhulp

  Ook onverhoopte pech met caravan of aanhanger is inbegrepen. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie zorgeloos op weg! Bij onverhoopte pech staat u nooit in de kou.

 • Elke auto is welkom!

  In tegenstelling tot bijvoorbeeld Route Mobiel doet Pechonderwegservice.nl niet moeilijk over het aanmelden van een ouder voertuig. Bij Pechonderwegservice.nl mag uw voertuig dan ook ouder dan 15 jaar zijn, mits voorzien van uitgevoerd (groot) auto onderhoud bij Auto Service Hardenberg.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen. Bij ons is tevens een opzegformulier van andere pechhulpdiensten verkrijgbaar. Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl:

https://www.pechonderwegservice.nl/

De folder van Pechonderwegservice.nl kunt u hier downloaden

 

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.