APK

APK (Algemene Periodieke Keuring) is voor elke auto of bedrijfswagen wettelijk verplicht. Combineert u de onderhoudsbeurt met de keuring, dan bieden wij u uw APK gratis aan! U betaalt dan alleen de afmeldkosten en eventuele diesel roetmeting.

De APK is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestaan maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.

Maak een werkplaats afspraak!

Bel 0523 26 41 00

 

Stel dat onze monteurs tijdens de APK iets ontdekken aan uw auto, dan is het voor u een veilige (en voordelige) zekerheid dat zij uw auto door-en-door kennen én natuurlijk dat er originele (Volvo) onderdelen gebruikt kunnen worden. Dat scheelt tijd en kwaliteit.

APK benzine motoren €45,-

Dit is inclusief de kosten voor het APK Afmelden bij het RDW.

APK diesel motoren met bouwjaar vanaf 2006 €45,-

Dit is inclusief E.O.B.D. test en de kosten voor het APK Afmelden bij het RDW maar exclusief de fijnstofmeting, die verplicht is vanaf 01-01-2023.

APK diesel motoren met bouwjaar tot 2005 €45,-

Dit is inclusief dieselroetmeting en de kosten voor het APK afmelden bij het RDW.

Maak werkplaats afspraak!

Bel 0523 26 41 00

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.