Werkplaats afspraak

Naast het merk Volvo, voeren wij ook montage en onderhoudswerkzaamheden uit aan andere merken. Onze monteurs hebben alle kennis in huis om eventuele problemen te verhelpen ongeacht het type en merk auto.

Gratis APK bij onderhoud

Elke auto moet voldoen aan de wettelijke verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK).
Wanneer u de onderhoudsbeurt combineert met de APK, dan hoeft u bij ons alleen de afmeldkosten en viergastest of roetmeting te betalen. De APK is dan voor u geheel 
gratis.

Maak een werkplaats afspraak!

Bel 0523 26 41 00

Maak een afspraak!


Schadeherstel / Ruitschade

Vroeg of laat overkomt het iedereen een keer…. Een paaltje over het hoofd gezien, een stoepje meegepakt, de automobilist naast u opent zijn portier iets te enthousiast of een voorrangsfout. Dan is het goed om te weten dat er een adres is waar ze uw auto weer als nieuw maken. Kleine parkeerschades of hagelschades kunnen vaak onzichtbaar worden hersteld zonder spuiten, wat voor u voordeliger is. Ook voor deze vorm van schadeherstel kunt u bij ons terecht!

Heeft u schade aan uw auto? Een deuk, een kras, een sterretje in uw voorruit, is uw bekleding of dashboard beschadigd? Wij repareren en zorgen ervoor dat u snel weer mobiel bent.


Winterbanden omwisselen voor zomerbanden of andersom?

Vergeet uw banden niet! Niets is zo veranderlijk als het weer. U zult namelijk niet de eerste zijn die in de auto stapt met zomerbanden tijdens gladheid. Zorgt u er daarom voor dat u tijdig uw banden laat verwisselen. Vergeet uiteraard ook niet uw winterbanden om te wisselen na de winterperiode. Zo gaan uw winterbanden langer mee. Het is een kleine moeite en bovendien is de opslag van uw zomerbanden en/of winterbanden geheel GRATIS.

Maak een werkplaats afspraak!

Bel 0523 26 41 00

Maak een afspraak!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.