Bandenservice

Bandenservice – Wij leveren diverse bandenmerken zoals; Michelin, Goodyear, Landsail, Continental, maar ook diverse andere merken autobanden hebben wij standaard in ons assortiment. Zo kunnen wij aan elke wens voldoen en is snelle bandenservice mogelijk.

Maak uw bestelling vandaag nog compleet en profiteer van onze aantrekkelijke autobanden prijzen!

Welke bandenmaat heb ik onder mijn auto?

Uw bandenmaat aflezen is vrij eenvoudig. Op uw autobanden staat aan de zijkant alle informatie die u nodig heeft. De bandenmaat bestaat uit 3 getallen en kan als volgt worden afgelezen: hoogte, breedte en inchmaat.
De maten van uw autoband zijn gebaseerd op de maten van uw velg. Indien u dezelfde velgen blijft houden, wanneer u uw autobanden vervangt, dan dient u de bandenmaat gelijk te houden.

Maak een werkplaats afspraak!

Bel 0523 26 41 00

 

dig205volvo-service-hardenberg

Bandenmaat uitleg

Uitleg bandenmaat: met het voorbeeld hieronder weergegeven,
225/55 R17 101V, worden de verschillende getallen die de bandenmaat vormen verder uitgelegd. Houdt u er bij het opzoeken van uw eigen bandenmaat rekening mee dat bij sommige auto’s de voor- en achterbanden andere bandenmaten kunnen hebben. De eerst genoemde ’225′ geeft informatie over de breedte van de band in millimeters. De ’55′ heeft betrekking op de verhouding tussen de breedte en de hoogte van de autoband. ’17′ geeft de diameter van de velg in inches weer. De ’101′ is de code voor het draagvermogen van de band. U kunt de codes voor het draagvermogen vinden op onze autobanden info pagina. De ‘V’ is een voorbeeld van een type aanduiding voor de maximum snelheid, in dit geval tot 240km per uur.

Maak een werkplaats afspraak!

Bel 0523 26 41 00

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.