Twee medewerkers in showroom

Auto Service Hardenberg opent tweede locatie

2 december 2015 door

Auto Service Hardenberg opent tweede locatie. De verkoop van Volvo occasions en de reparatie- en onderhoudsafdeling worden gesplitst. In een nieuw pand aan de Lange Spruit 5 in Hardenberg wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing. Op donderdag 10 december 2015 gaat de nieuwe Volvo showroom open.

Judith Schutte-Schröer, mede-eigenaar en verantwoordelijk voor de verkoopvestiging aan de Lange Spruit, is enthousiast over het nieuwe pand. “Het is een prachtige plek, zo vlak bij Gamma. We beschikken over een groot aantal eigen parkeerplaatsen en de ruimte is enorm. We hebben een vloeroppervlakte van 1.600 vierkante meter”. Het nieuwe Volvo Occasion centrum biedt straks onderdak aan zestig auto’s. De huidige vestiging van Volvo aan de Nieuwe Haven 35 blijft gewoon geopend. Volvo-eigenaars kunnen in deze werkplaats hun auto brengen voor reparatie en onderhoud. Alleen de verkoop is verhuisd.

Waar Judith verantwoordelijk is voor de Lange Spruit, zwaait Erwin de scepter voor de werkplaats aan de Nieuwe Haven. Sinds 1999 is het bedrijf gespecialiseerd in Volvo en in het verleden is het bedrijf Volvo Dealer geweest, het heeft nu ruim veertig jaar ervaring met het merk. Het Servicecentrum beschikt over het Volvo Vida systeem zodat de monteurs alle types van Volvo kunnen uitlezen en zo nodig in contact kunnen treden met de fabrikant.

Grote voorraad occasions

De uitbreiding biedt vele voordelen. Naast de mogelijkheid om een grote voorraad Volvo Occasions te stallen is het ook nog eens een prima locatie om bezoekers de occasions te presenteren. Het pand is gelegen dichtbij de Gamma en de Praxis waar wekelijks vele bezoekers komen. Een uitgelezen kans voor Auto Service Hardenberg.

Bron: Weekblad de Toren

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.