Nieuwe Volvo V90 bij ons in de showroom!

28 december 2016 door

Ja u ziet het goed, de nieuwe Volvo V90 is te bewonderen bij ons in de showroom. Auto Service Hardenberg doet er alles aan om het assortiment zo interessant mogelijk te houden en vult het telkens aan met de mooiste Volvo modellen. Bij Auto service Hardenberg zit u dus als gegoten.

Nieuwe Volvo V90 is te bewonderen in onze showroom!

Wat heeft deze nieuwe Volvo V90 u te bieden?

  • De Volvo V90 is ruim en wordt nog eens extra benadrukt door het glazen panoramische dak. Wanneer u zich in de auto bevindt verbindt dit dak u met de buitenwereld.
  • Arriveer uitgerust op de plaats van bestemming. Dankzij de nieuwe voorstoelen die u het comfort geven dat u gewend bent van Volvo.
  • In deze ruime wagen wilt u toch ook genieten van een mooi geluid van het indrukwekkende geluidssysteem van Bowers & Wilkins welke optioneel wordt geleverd op de nieuwe V90 in combinatie met de Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon.
  • Personaliseer uw eigen Volvo V90 met een exclusief aanbod aan premium styling accessoires.

Iedereen van harte welkom

Iedereen is van harte welkom deze om deze Volvo V90 te bewonderen en natuurlijk onze uitgebreide assortiment occasion wagens. Auto Service Hardenberg heeft een ruime showroom aan de Lange Spruit 5 in Hardenberg met een grote verscheidenheid aan Volvo occasions. Voor Elk wat wils!

 

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie reactie!

Tot ziens tijdens deze dagen bij de Lange Spruit 5 in Hardenberg!

Maak een proefrit afspraak!

Bel 0523 76 90 64

Maak een afspraak!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.