Tweedehands auto Volvo V50

28 februari 2017 door

Zoekt u een tweedehands auto Volvo V50?

In 2004 werd de Volvo V50 geïntroduceerd. Deze Volvo is de opvolger van de Volvo V40 Classic en werd, vanwege de verkoop van Nedcar aan Mitsubishi Motors in 2004, bij Volvo Cars Gent gefabriceerd. De Volvo V50 is de stationwagen variant van de Volvo S40, waaraan de auto technisch identiek is. Elke tweedehands auto Volvo V50 die u aanschaft bij Auto Service Hardenberg, is keurig onderhouden en door en door gecheckt in onze Volvo Service garage. Onze service monteurs hebben jarenlange ervaring met Volvo en de nieuwste technieken. U rijdt het prettigst met een Volvo V50 van Auto Service Hardenberg.

Bekijk hier onze complete voorraad Occasions

tweedehands auto volvo v50

Onze auto’s beschikken over diverse opties. Neem nou bijvoorbeeld de Volvo V50 2.0 Limited Edition met lichte interieur bekleding is voorzien van meerdere opties die het rijden comfortabel maken. Deze auto is goed onderhouden. In plaats van een distributieriem heeft deze Volvo een ketting. Deze tweedehands auto Volvo V50 is voorzien van automatische airconditioning, cruise control, dubbele sleutels, lederen bekleding, licht metalen velgen 17’ inch, navigatiesysteem full-map, parkeersensoren, originele radio/CD speler, regensensoren en heeft stoelverwarming voor.

De Volvo V50 is leverbaar met dieselmotoren van 1,6 tot 2,4 liter cilinderinhoud en met benzinemotoren van 1,6 tot 2,5 liter cilinderinhoud. De topsnelheden van de V50 variëren van 185 km/u voor de 1.6 tot 240 km/u voor de T5. De acceleratie van 0 tot 100 km/u varieert van 12 seconden voor de 1.6 tot 6,9 seconden voor de T5.

Indien u geïnteresseerd bent in een tweedehands auto Volvo V50, dan kunt u een proefrit aanvragen.

Maak een proefrit afspraak!

Bel 0523 76 90 64

Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in een tweedehands auto Volvo V50?

Bekijk hier onze complete voorraad Occasions

Onze showroom is gelegen op een gemakkelijk te bereiken industrieterrein en is gelegen vlakbij diverse bouwmarkten en meubelzaken. Wij zien u graag terug in onze showroom aan de Lange Spruit 5 te Hardenberg. Tot ziens bij Auto Service Hardenberg, de koffie staat klaar!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.