Tweedehands auto volvo v60

8 mei 2017 door

Zoekt u een tweedehands auto Volvo V60?

De Volvo V60 werd in oktober 2010 geïntroduceerd op de Mondial de l’Automobile in Parijs. De V60 is de stationwagen variant van de in maart 2010 gepresenteerde Volvo S60 II. Met de introductie van de Volvo V60 is een nieuwe stationwagen geplaatst tussen de Volvo V50 en de V70.
Elke tweedehands auto Volvo V60 die u aanschaft bij Auto Service Hardenberg, is keurig onderhouden en door en door gecheckt in onze Volvo Service garage. Onze service monteurs hebben jarenlange ervaring met Volvo en de nieuwste technieken. U rijdt het prettigst met een Volvo V60 van Auto Service Hardenberg.

Bekijk hier onze complete voorraad Occasions

Tweedehands auto volvo v60

Onze auto’s beschikken over diverse opties. Neem nou bijvoorbeeld de Volvo V60 1.6 T3 Summum. Deze luxe uitvoering van de V60 met zijn 150 PK is complete en nette auto. Deze is onder andere voorzien van, automatische airconditioning, cruise controle, dubbele sleutels, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen, lederen bekleding, licht metalen velgen, navigatiesysteem, parkeersensoren voor en achter, radio/CD, stoelverwarming, trekhaak en xenon verlichting.

Indien u geïnteresseerd bent in een tweedehands auto Volvo V60, dan kunt u een proefrit aanvragen.

Maak een proefrit afspraak!

Bel 0523 76 90 64

Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in een tweedehands auto Volvo V60?

Bekijk hier onze complete voorraad Occasions

Onze showroom is gelegen op een gemakkelijk te bereiken industrieterrein en is gelegen vlakbij diverse bouwmarkten en meubelzaken. Wij zien u graag terug in onze showroom aan de Lange Spruit 5 te Hardenberg. Tot ziens bij Auto Service Hardenberg, de koffie staat klaar!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.