Tweedehands auto Volvo V70

28 februari 2017 door

Zoekt u een tweedehands auto Volvo V70?

De eerste generatie Volvo V70 kwam in 1996 op de markt als opvolger van de zeer succesvolle Volvo 850. Elke tweedehands auto Volvo V70 die u aanschaft bij Auto Service Hardenberg, is keurig onderhouden en door en door gecheckt in onze Volvo Service garage. Onze service monteurs hebben jarenlange ervaring met Volvo en de nieuwste technieken. U rijdt het prettigst met een Volvo V70 van Auto Service Hardenberg.

Bekijk hier onze complete voorraad Occasions

tweedehands auto Volvo V70

Onze auto’s beschikken over diverse opties. Neem nou bijvoorbeeld de super gave tweedehands auto Volvo V70 2.0 D4 in een zeer mooie kleur! Deze auto is in keurige staat en hoort eigenlijk niet in een showroom, want deze moet gauw weer de weg op!! Hij is voorzien van automatische airconditioning, cruise controle, licht metalen velgen, navigatiesysteem, parkeersensoren achter, originele radio/CD speler en een trekhaak! Het is gewoon een mooie auto, keurige onderhouden, veel handige opties en een fijne motor met maar liefst 180 PK!!

De Volvo V70 heeft in 2004 een facelift ondergaan en was vanaf toen leverbaar in nog steeds 6 benzinevarianten (de 2.4T en 2.3 T5 verdwenen en de 2.0T en de 2.4 T5 kwamen erbij) en nog steeds 4 dieselvarianten (vanaf 2005 nog maar 3 diesels, de 2.4 D5 163pk verdween). De V70 XC ging na deze modernisering als XC70 door het leven.

Indien u geïnteresseerd bent in een tweedehands auto Volvo V70, dan kunt u een proefrit aanvragen.

Maak een proefrit afspraak!

Bel 0523 76 90 64

Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in een tweedehands auto Volvo V70?

Bekijk hier onze complete voorraad Occasions

Onze showroom is gelegen op een gemakkelijk te bereiken industrieterrein en is gelegen vlakbij diverse bouwmarkten en meubelzaken. Wij zien u graag terug in onze showroom aan de Lange Spruit 5 te Hardenberg. Tot ziens bij Auto Service Hardenberg, de koffie staat klaar!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.