Tweedehands auto Volvo XC60

8 mei 2017 door

Zoekt u een tweedehands auto Volvo XC60?

De Volvo XC60 is een middelgrote SUV van Volvo, wat een mix is van diverse Volvo modellen. Net als bij de C30 is het bovenste deel van de achterklep van glas. Bovendien heeft deze auto het terreinuiterlijk van de XC90. De Volvo XC60 heeft de nieuwste snufjes van Volvo meegekregen zoals de waterval-middenconsole, de nieuwste veiligheidssnufjes en nog veel meer. 2009 is het introductiejaar van de Volvo XC60.
Elke tweedehands auto Volvo XC60 die u aanschaft bij Auto Service Hardenberg, is keurig onderhouden en door en door gecheckt in onze Volvo Service garage. Onze service monteurs hebben jarenlange ervaring met Volvo en de nieuwste technieken. U rijdt het prettigst met een Volvo XC60 van Auto Service Hardenberg.

Bekijk hier onze complete voorraad Occasions

Tweedehands auto Volvo XC60

Onze auto’s beschikken over diverse opties. Neem nou bijvoorbeeld de Volvo XC60 2.4 D5 Summum, voorzien van automatische airconditioning, inklapbare buitenspiegels, cruise controle, dakrails, elektrisch verstelbare bestuurders stoel met geheugen, lederen bekleding, licht metalen velgen, navigatiesysteem, parkeersensoren achter, radio/CD speler, regensensoren, stoelverwarming, trekhaak en Xenon verlichting. Hij is zeker het bezichtigen waard en staat gepoetst in onze showroom.

Indien u geïnteresseerd bent in een tweedehands auto Volvo XC60, dan kunt u een proefrit aanvragen.

Maak een proefrit afspraak!

Bel 0523 76 90 64

Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in een tweedehands auto Volvo XC60?

 

Bekijk hier onze complete voorraad Occasions

Onze showroom is gelegen op een gemakkelijk te bereiken industrieterrein en is gelegen vlakbij diverse bouwmarkten en meubelzaken. Wij zien u graag terug in onze showroom aan de Lange Spruit 5 te Hardenberg. Tot ziens bij Auto Service Hardenberg, de koffie staat klaar!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.