Automaatbak spoelen Dedemsvaart

Wilt u uw Volvo automaatbak laten spoelen in de buurt van Dedemsvaart? Wij zijn expert in het spoelen van Volvo automaatbakken. Merkt u op dat uw Volvo na verloop van tijd minder prettig schakelt en schokkerig rijdt? Neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk moet de automatische versnellingsbak gespoeld worden.

Volvo automaakbak spoelen dichtbij Dedemsvaart

Het is verstandig om regelmatig -om de 60.000 tot 80.000 km- de versnellingsbak van uw Volvo een goede beurt te geven door de bak te spoelen, het filter te vervangen en de olie te verversen. Normaliter wordt bij het onderhoud van de Volvo standaard de motorolie en het oliefilter vervangen, maar de olie in de Volvo versnellingsbak wordt niet standaard vervangen. Vroeger had de automaatbak met mechanische aansturing minder onderhoud nodig, maar de Volvo versnellingsbakken van tegenwoordig hebben meer aandacht nodig. Zoekt u een expert in Volvo automaatbak spoelen? Neem dan contact met ons op.

Automaatbak spoelen Dedemsvaart?

Bel 0523 26 41 00

Maak afspraak!

Wanneer wordt het tijd om uw automaatbak te laten spoelen?

Als u merkt dat uw Volvo schokkerig rijdt en/ of slecht schakelt, dan wordt het tijd om een Volvo expert in te schakelen. Bij de volgende symptomen dient u meteen contact op te nemen:

  • Slecht schakelen
  • Bonken met schakelen in versnelling
  • Slippen
  • Schommelend toerental
  • Verhoogd brandstof gebruik
  • Dienst weigering van de automaatbak
  • Disfunctioneren kickdown

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling! Automaatbak spoelen Dedemvaart? Een verstandig besluit!

Automaatbak spoelen van Volvo’s in de regio

Wij zijn gevestigd in Hardenberg en woont u in of in de buurt van Balkbrug, Bergentheim, Coevorden, Dedemsvaart, Gramsbergen, MariënbergOmmen, Slagharen en Zuidwolde? Maak dan bij ons een afspraak om uw Volvo automaatbak te laten spoelen.

Automaatbak spoelen Dedemsvaart?

Bel 0523 26 41 00

Maak afspraak!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.