Automaatbak spoelen Gramsbergen

Merkt u dat uw Volvo schokkerig rijdt en slecht schakelt? Dan wordt het tijd om uw automatische versnellingsbak na te laten kijken. Woont u in of in de buurt van Gramsbergen? Dan is het maar een klein stukje rijden naar Hardenberg. Ons bedrijf is namelijk gevestigd in Hardenberg en wij zijn expert in het spoelen van Volvo automaatbakken.

Volvo automaakbak spoelen dichtbij Gramsbergen

Wij raden aan om om de 60.000 tot 80.000 km de versnellingsbak van uw Volvo een goede beurt te geven. De versnellingsbak wordt gespoeld, het filter wordt vervangen en de olie ververst. Bij een standaard onderhoudsbeurt wordt de motorolie en het oliefilter vervangen. De olie in de versnellingsbak blijft zitten. Vroeger schonk men er minder aandacht aan, maar tegenwoordig wordt het aangeraden regelmatig de versnellingsbak van uw Volvo te onderhouden. Het verlengt de levensduur van de Volvo versnellingsbak en voorkomt onnodig hoge kosten. Moet uw automaatbak gespoeld worden? Neem dan contact met ons op.

Automaatbak spoelen Gramsbergen?

Bel 0523 26 41 00

Maak afspraak!

Wanneer wordt het tijd om uw automaatbak te laten spoelen?

Begint uw Volvo schokkerig te rijden? En gaat het schakelen niet meer zo gemakkelijk? Dan wordt het tijd om een expert in te schakelen. Bij de volgende symptomen dient u meteen contact op te nemen:

  • Slecht schakelen
  • Bonken met schakelen in versnelling
  • Slippen
  • Schommelend toerental
  • Verhoogd brandstof gebruik
  • Dienst weigering van de automaatbak
  • Disfunctioneren kickdown

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling! Automaatbak spoelen Gramsbergen? Een verstandig besluit!

Automaatbak spoelen van Volvo’s in de regio

Wij zijn gevestigd in Hardenberg en woont u in of in de buurt van Balkbrug, Bergentheim, Coevorden, Dedemsvaart, Gramsbergen, MariënbergOmmen, Slagharen en Zuidwolde? Maak dan bij ons een afspraak om uw Volvo automaatbak te laten spoelen.

Automaatbak spoelen Gramsbergen?

Bel 0523 26 41 00

Maak afspraak!

Whatsapp
Uw browser is niet up-to-date!
Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.